08 Jul

Utilitatea cablurilor de incalzire

Agentii economici se lovesc de nenumarate ori de probleme privind inghetul instalatiilor pe timp de iarna, sau de imposibilitatea de a mentine o temperatura constanta in locatiile in care isi desfasoara activitatea. O solutie potrivita pentru aceste probleme o reprezinta folosirea cablurilor electrice de incalzire.

Cablurile electrice de incalzire reprezinta o unealta potrivita, atat pentru mediul industrial cat si pentru cel rezidential, in vederea evitarii inghetului instalatiilor, rezervoarelor, robinetilor si/sau acoperisurilor in timpul iernii. Acest lucru permite operatorilor sa isi desfasoare activitatea (productia) in conditii optime, fara a se preocupa de problema ghetii sau a efectelor acesteia asupra instalatiilor. 

Din punct de vedere al tipologiei, putem discuta despre doua tipuri de cabluri electrice de incalzire: cabluri de autoreglare si cabluri de putere constanta. Cablurile de autoreglare isi modifica puterea in functie de temperatura. Acestea rezista la temperaturi in medii de pana la 425°C si au o putere utila de pana la 200 W/m. Cablurie de putere constanta sunt create pentru a mentine aceeasi putere, independent de temperatura conductelor pe care acestea sunt amplasate. Impreuna cu partenerii nostri de la Heat Trace putem oferi solutia potrivita pentru nevoile de incalzire ale clientilor nostri, atat in materie de cabluri cu putere constanta (https://www.heat-trace.com/Products/Constant_Wattage_Heaters), cat si in ceea ce priveste cablurile de autoreglare (https://www.heat-trace.com/Products/Self-Regulating_Heaters). De asemenea, suntem singura firma din Romania care ofera solutia integrata de cabluri de incalzire si izolatii termice. Pentru intrebari si oferte ne puteti lasa un mesaj pe pagina noastra de contact: https://robomatic.eu/contact/

Leave Your Reply

Your email address will not be published.

*