Automatizari

Automatizari industriale – Turning technology into performance

Departamentul nostru de automatizari, format dintr-o echipa de ingineri cu peste 20 de ani de experienta, dezvolta proiecte pentru o varietate de industrii si sectoare, inclusiv pentru medii cu pericol de explozie (ATEX). Realizam lucrari la cheie de automatizare a proceselor tehnologice industriale si colaboram cu o serie de parteneri de renume international din acest domeniu (Autrol, Comeco Bulgaria, Det-Tronics, Eaton-MTL Siemens, Fluidwell, Hadro Olanda, Huba Controls, Micronics, Ohkura sau RTK).

Avem o colaborare stransa cu partenerii nostri din domeniul automatizarilor, alaturi de care lucram zi de zi pentru a oferi clientilor cele mai bune echipamente si solutii de ultima generatie, concepute cu scopul de a contribui la eficientizarea operatiunilor acestora. Inca din anul 1992 suntem reprezentanti exclusivi in Romania ai companiei britanice Measurement Technology Limited (MTL), care este lider mondial in domeniul ingineriei sistemelor automate (cu protectie intrinseca), sisteme care sunt folosite cu succes in medii cu potential pericol de explozie (ATEX). In esenta, tehnologia MTL protejeaza echipamentele electrice si electronice de suprasarcini electrice care ar putea initia explozii in zonele industriale periculoase.

Furnizam clientilor nostri o gama variata de echipamente de automatizare precum automate programabile SIEMENS (insotite inclusiv de aplicatia software necesara functionarii optime a acestora), traductoare de marimi fizice (nivel, presiune, debit, temperatura), sisteme de detectie si alarmare pentru flacara si gaze, afisaje digitale, inregistratoare fara hartie si controlere multibucla, pompe de diferite tipuri, vane, ventile, robineti si supape, cu actionare manuala sau mecanica.

De-a lungul celor 25 de ani de activitate, am fost implicati in proiecte de anvergura in sectorul electric, industria chimica, precum si in industria de petrol si gaze. Suntem furnizori traditionali de echipamente pentru industria auto si industria nucleara si colaboram cu alte societati prezente pe piata din Romania, care ofera la randul lor servicii conexe pentru industrie.