ELECTROVANE SI COMPONENTE PNEUMATICE

Echipamente analitice si de diagnosticare

Valvele miniaturale operate de solenoid si manifoldurile asociate ale ASCO devin rapid alegerea preferata de automatizare a lichidelor producatorilor de echipamente originale (OEM). Valve construite astfel incat fluidul nu intra in contact decat cu un furtun sau cu o zona bine definita din interior (valve cu izolare), asigura o repetabilitate precisa, volume interne mici, efecte reduse de pompare si durata de viata exceptionala.

Acordam o mare atentie intelegerii nevoilor si provocarilor clientilor, pentru a le oferi o solutie totală de valoare adaugata. Solutiile noastre complete controlează fluxul de fluide neutre si agresive, cum ar fi sange si substante chimice dure, pentru aplicatii variind de la diagnostice clinice / medicale pana la scaune stomatologice de ultima ora. ASCO oferă solutii complete si personalizate pentru echipamentele moderne de astazi, inclusiv : Cromatografe lichide, Analizoare de hematologie, Colectoare de fractii, Pipete automate, Spectrometre de masa, Cromatografe de gaze, Analizoare chimice, Dispozitive de imunologie, Detectoare de gaze din sange si Analizoare ADN.

Componente si sisteme auto

ASCO este un important furnizor de componente și sisteme de control a fluidelor, aerului comprimat si miscarii. Producatorii de autovehicule si pneuri, precum si producatorii de echipamente originale pentru automatizarea instalatiilor, se bazeaza pe capacitatea noastră de a îmbunatati un întreg proces automatizat.

Solutiile noastre complete reduc semnificativ costurile, simplifica instalatiile si maresc productivitatea partenerilor nostri. ASCO scurteaza instalarea si punerea in functiune; reduce necesarul de achizitie de switch-uri, routere, surse de alimentare si procesoare, reducand cablarea. Ajutam, de asemenea, sa gestionam I / O si interfetele de retea mai bine decat orice alt furnizor. Rezultate: un sistem mai simplu – unul mai ieftin si usor de achizitionat, implementat, diagnosticat si mentinut.

Solutiile noastre totale de sisteme ofera avantaje deosebite pentru aproape orice aplicatie pentru industria auto sau de anvelope. ASCO asigura performante excelente pretutindeni de la iesirea din compresor, prin cilindrii pentru masinile ce fabrica sasiuri si de la ciupercile de vacuum pentru ridicarea elementelor caroseriei pana la dispozitivul de actionare a extruderului de anvelope.

Inginerii proiectanti din lumea intreaga specifica ASCO pentru aplicatii precum: corp in alb (BIW), transmisie, manipularea materialului de asamblare, etichetare, vopsea, transportoare, fixari, lucrari de exploatare, paletizare si sortare.

Solutiile noastre totale de sisteme ofera avantaje deosebite pentru aproape orice aplicatie pentru industria auto sau de anvelope. ASCO asigura performante excelente pretutindeni de la iesirea din compresor, prin cilindrii pentru masinile ce fabrica sasiuri si de la ciupercile de vacuum pentru ridicarea elementelor caroseriei pana la dispozitivul de actionare a extruderului de anvelope.

Inginerii proiectanti din lumea intreaga specifica ASCO pentru aplicatii precum: corp in alb (BIW), transmisie, manipularea materialului de asamblare, etichetare, vopsea, transportoare, fixari, lucrari de exploatare, paletizare si sortare.

Ai nevoie de solutiile noastre? Nu ezita sa ne contactezi!

Aplicatii de imbuteliere

Electrovanele ASCO si componetele pneumatice Numatics/Joucomatic, au fost alegerea preferata a fabricilor de bauturi din anii 1950. Astazi, ASCO ofera solutii superioare de automatizare a fluidelor pentru ingineri si cumparatori, atat la producatorii de echipamente originale (OEM), cat si la cele mai importante companii de imbuteliere si ambalatori din intreaga lume.

Exemple: Robinetii solenoizi renumiti ofera fiabilitate solida. Noile valve pilot 0.55 W ofera o potrivire excelenta pentru sistemele de retea cu limitari de putere. Noua platforma G3 Fieldbus ofera o flexibilitate revolutionara si usurinta in utilizare.

Utilizati produsele ASCO in aplicatii precum: Turnarea prin injectie a preformelor de sticla din plastic, formarea prin suflare, clatire, umplerea si inchiderea, etichetarea si imprimarea, ambalarea cartonului, ambalarea prin împrastiere, ambalarea casetei , ridicarea si paletizarea.

Sisteme de colectare a prafului

Multi  producatori ofera valve, actuatoare si alte componente de automatizare care controlează fluxul de aer comprimat prin sistemele de curatare a colectoarelor de praf. Performanta si rentabilitatea sunt esentiale in toate aceste sisteme.

Ceea ce face ASCO diferit reprezinta o combinatie unica de calitate, performanta si valoare cu livrare rapida pentru asigurarea disponibilitatii, precum si suport tehnic consistent si service pentru o asamblare usoara, functionare fiabila si intretinere eficienta.

De mai bine de doua decenii suntem un furnizor de top pentru producatorii de echipamente originale (OEM) si pentru utilizatorii finali ai sistemelor de colectare a prafului intr-o gama larga de industrii, printre care: Prelucrarea betonului, cereale, agricultura si hrana pentru animale, Prelucrarea produselor alimentare, Turnatorii, Farmacii, Minerit, Amestecarea / Prelucrarea cauciucului.

ASCO ofera cea mai buna automatizare existenta pe piata pentru sistemele de colectare a prafului. Valvele, secventiatoarele, servomotoarele si alte componente ultra-fiabile vin cu o disponibilitate asigurata si suport local pe care niciun alt producator nu il poate egala.

Detalii : https://www.asco.com/en-gb/Pages/applications-dust-collector-systems.aspx

Ingineri cu o experienta de peste 25 de ani in domeniu!

Echipament de incalzire

De peste 75 de ani, produsele ASCO au furnizat automatizari de inalta calitate pentru incalzire comerciala / industriala, de proces si non-rezidentiala, precum si pentru generarea de energie electrica si abur. Astazi, ASCO este o sursa esentiala de automatizare a incalzirii pentru producatori de echipamente originale (OEM), distribuitori, integratori de sisteme de incalzire, arhitecti / ingineri si utilizatori finali din întreaga lume.

ASCO furnizeaza mai multe valve de combustie comandate de solenoizi catre piata echipamentelor de incalzire nerezidentiale decat orice alt furnizor. Nu este o surpriza, jucatorii din industrie recunosc ASCO drept un fin cunoscator al sistemelor de incalzire. Folosim aceste cunostinte pentru a oferi cele mai bune valori si liniile de produse cele mai de incredere de pe piata.

ASCO furnizeaza solutii complete pentru o gama larga de echipamente de incalzire. Acestea includ cazane, arzatoare, cuptoare și incineratoare.

ASCO ofera cea mai buna combinatie de disponibilitate, fiabilitate si economie pentru sisteme de incalzire foarte solicitante, critice. OEM-urile si utilizatorii finali recomanda gama larga de produse inovatoare ASCO.

Detalii : https://www.asco.com/en-gb/Pages/applications-heating-equipment.aspx

Sisteme de ambalare

ASCO ofera cele mai avansate solutii pneumatice pentru echipamentele de ambalare OEM si pentru utilizatorii care doresc modele fiabile si rentabile, insotite de o conexiune in-field si conexiune I / O. Aceste solutii inovatoare au stabilit standardul industrial pentru aplicatiile din sectorul produselor alimentare, băuturilor, farmaceuticelor si pentru bunuri de larg consum.

Cunostintele noastre pe linie de ambalare , transforma ideile in rezultate masurabile care depasesc asteptarile clientilor. Cu un program unic de dimensionare – Numasising –  expertii ASCO in ambalare pot dimensiona cu exactitate componentele pentru a reduce consumul de aer, pentru a maximiza eficienta si pentru a oferi cele mai mici costuri de instalare si exploatare. Gama ASCO cuprinde o suita cuprinzatoare de produse pneumatice pentru industria ambalajelor, constand in manifolduri si insule de valve, filtre, regulatoare și ungatoare, cilindri și actuatoare; produse pentru vid și accesorii.

Ai nevoie de solutiile noastre? Nu ezita sa ne contactezi!

Abur

Aburul utilizat in procesul de productie si în cadrul sistemelor de sterilizare trebuie sa fie atent controlat si directionat in intreaga instalatie.

ASCO ofera o gama de valve aseptice, solenoidale si cu aer, special concepute pentru astfel de aplicatii.

Aceste produse sunt concepute pentru a rezista socurilor termice cauzate de expunerea la aburi si apa rece, asigurand desfasurarea a milioane de actionari fara probleme. De exemplu, robinetele cu piston, ofera o rezistenta deosebita la procese de fabricare agresive si sunt potrivite pentru temperaturi cuprinse între -10ºC și + 250ºC si o presiune de maxim 40 de bari.

Industria de Anvelope

Producatorii mondiali de pneuri sunt martorii unei cresteri a costurilor materiilor prime si a unei intensificari a concurentei, motiv pentru care au nevoie de cresterea ratelor de productie, insotita de scaderea costurilor. Ei cauta o tehnologie superioara pentru a satisface multe cerinte de aplicatii intr-un mediu tot mai automatizat.

Timp de decenii, atat producatorii de pneuri, cat si producatorii de echipamente originale pentru aceasta industrie, au avut incredere in ASCO pentru a oferi produse de inalta fiabilitate si robustete, care depasesc cerintele aplicatiilor lor. Cu o gama larga de produse de preparare si filtrare a aerului; de la insulele de valve ultr-avansate, cu electronica G3 fieldbus , la tehnologia proportionala si de automatizare a valvelor de proces, ASCO ofera solutiile cele mai potrivite pentru clientii din industria de anvelope.

In construirea anvelopei, valvele noastre de control directionale ofera performante fiabile, repetabile ciclic, în timp ce electronica patentata ASCO Numatics G3 cu afisaj grafic ofera o punere in functiune usoara , vizualizare stare sistem și diagnostice.

Pe presa de vulcanizare, valvele noastre de abur furnizeaza o rezistenta superioara, potrivita perfect conditiilor dificile ale industriei de anvelope.

Valvele proportionale unice pot fi usor reglate la fata locului sau pre-setate din fabrica la cerintele dvs. exacte, economisind saptamani intregi de integrare si timp de pornire. De asemenea, in masina de uniformizare a procesului de finisare, dispozitivele noastre de actionare ISO și NFPA livreaza miscarea precisa liniara si precizia pozitionala ceruta pentru transferuri. Va puteti baza pe noi pentru automatizarea fiecarei parti a fabricii de anvelope, inclusiv  in ceea ce priveste echipamente de amestecare, masini de constructie a bilelor, cordului, extruderi, tesaturi textile, taietoare bias, masini pentru construirea anvelopelor, prese de vulcanizare, masini de testare si etichetare.

Detalii : https://www.asco.com/en-gb/Pages/applications-tyre-manufacturing.aspx

Ingineri cu o experienta de peste 25 de ani in domeniu!

Controlul actuatoarelor

Stim cat de important poate fi pentru afacerea dvs. sa indeplineasca cerintele standardelor internationale de siguranta functionala, pentru a mentine procesele fara probleme si suntem constienti de faptul ca timpul de proiectare si inginerie este foarte valoros. Prin urmare, beneficiati de expertiza noastra si permiteti-ne sa va ajutam la imbunatirea sigurantei, productivitatii si eficientei aplicatiei dvs. de actionare a robinetilor de proces. Noi va putem ajuta sa profitati la maxim de timpul dedicat proiectarii, punand la dispozitia dumneavoastra toate produsele de care aveti nevoie, insotite de expertiza pe care o asteptati de la un furnizor de talie mondiala, cum este Emerson. Va punem la dispozitie o gama larga de de solutii si produse certificate global, toate acestea disponibile la un singur furnizor. De la cerintele cele mai complexe ale sistemelor existente, la indeplinirea directivelor stricte de siguranta, putem satisface cerintele personalizate ale aplicatiei dvs.

Tratarea apei

ASCO ofera fiabilitate si performante recunoscute pentru automatizarea fluidelor, in tratarea apei si a apelor reziduale. Ideal pentru instalari noi, pentru înlocuire sau actualizare, produsele noastre sunt alegerea specificatorilor si a utilizatorilor din intreaga lume.

ASCO este sursa preferata pentru fabricile noi, deoarece produsele noastre de varf de pe piata necesita o investitie mult mai mica decat motoarele electrice. ASCO este, de asemenea, alegerea industriei numarul unu atunci cand sunt necesare upgrade-uri pentru valve solenoid sau insule/blocuri compacte de valve. Nu in ultimul rand, aplicatiile care utilizeaza apa pentru actionarea robinetelor, constata ca ASCO ofera compatibilitate dovedită a materialelor pentru sistemele actionate cu apa.

Pentru detalii si solutii personalizate, nu ezitati sa ne contactati.