Eficienta energetica

Eficienta energetica – Solutii simple pentru probleme complexe

Specialistii nostri in proiecte de eficienta energetica au in vedere in mod constant obtinerea efectelor maxime la costuri minime pentru clientii din zona industriala si rezidentiala. Ne diferentiem de competitie prin faptul ca oferim solutii integrate de izolatii termice si cabluri de incalzire (cu autoreglare sau cu reglare fixa, cu mentinere constanta de temperatura sau cu temperatura variabila). Produsele noastre din aceasta categorie sunt alegerea potrivita pentru cei care doresc echipamente robuste la preturi accesibile.

Alegerea izolatiilor Robomatic vine cu o serie de beneficii importante pentru clienti. Acestea se monteaza si se demonteaza foarte usor, fara a fi deteriorate in procesul de manipulare si au o durata de viata extinsa (5-7 ani). De aceea, solutia noastra este foarte potrivita pentru mediile industriale care se deterioreaza cu usurinta in urma reviziilor tehnice periodice.

In plus, produsele Robomatic asigura eliminarea variatiilor de temperatura care apar in mod frecvent in mediul industrial. Prin utilizarea izolatiilor Robomatic garantam mentinerea unei temperaturi constante pentru asigurarea defasurarii proceselor industriale in conditii de siguranta.

Cablurile de incalzire sunt foarte versatile, contribuie la crearea si mentinerea unei temperaturi optime si se preteaza atat la medii industriale, zone cu pericol de explozie (ATEX), precum si la proiecte rezidentiale.

Avem o colaborare foarte stransa cu parteneri de renume pe plan international precum Temati, Heat Trace, Flexelec si Condor Technology si suntem distribuitori unici pe piata din Romania a izolatiilor din TEMTEX™, un material necombustibil special conceput de catre Temati.

Echipa noastra de specialisti in eficienta energetica acopera cu succes toate etapele unui proiect din aceasta zona. Ne ocupam de partea de desen tehnic (design engineering), procurarea materialelor necesare si realizarea efectiva a solutiei de izolatie, asigurarea montajului profesional, precum si de oprirea si punerea in functiune a utilajelor asupra carora se intervine in procesul de montaj a izolatiilor.

Am derulat cu succes proiecte in industria auto, industria chimica, industria de petrol si gaze, precum si in zona de servicii publice de alimentare cu apa si energie termica.