Managementul fluidelor

Managementul fluidelor – Flow and motion control

Departamentul nostru de management al fluidelor este format din ingineri cu experienta de peste 25 de ani in domeniu. Oferim clientilor nostri o gama larga de servicii precum asistenta in vederea alegerii echipamentelor potrivite pentru acestia, proiectarea si executia dulapurilor pneumatice, precum si distributia si livrarea cu promptitudine a componentelor industriale.

In prezent, toate ramurile industriale utilizeaza in activitatea de zi cu zi tehnologie care functioneaza pe baza de actionari si comenzi pneumatice. Echipamentele pneumatice pe care le punem la dispozitia clientilor pot fi folosite intr-o gama larga de aplicatii si sunt certificate de catre producator conform standardelor internationale in vigoare. De asemenea, putem oferi echipamente pneumatice personalizate, in functie de cerintele speciale transmise de catre clienti, pentru a raspunde cat mai exact nevoilor acestora.

Avem o colaborare stransa cu parteneri de renume pe plan international, precum Asco (Emerson) si Lutz Pumpen Germania si suntem distribuitori unici in Romania ai produselor fabricate de acestia. Echipamentele din gama Asco sunt recunoscute pentru fiabilitate si performante ridicate, fiind alegerea multor clienti din domeniul auto, nuclear, petrol si gaze, electric, electromecanic si multe altele. Componentele pneumatice Asco reprezinta solutia potrivita pentru cei care doresc o calitate superioara la costuri avantajoase.

Impreuna cu Lutz Pumpen Germania oferim clientilor o gama variata de pompe de transfer si debitmentre de ultima generatie, pentru a asigura o transvazare facila a fluidelor si o monitorizare exacta a debitelor. Pompele Lutz sunt potrivite pentru laboratoare, pentru uz industrial general, dar si pentru medii cu pericol de explozie (ATEX). Pompele de butoi si container sunt construite pentru a asigura siguranta si economie atunci cand se face transferul de lichide neutre, agresive si inflamabile din containere de dimensiuni diferite. Pompele cu dubla diafragma si pompele centrifugale sunt alegerea potrivita pentru transmisia facila si eficienta a fluidelor neutre si/sau agresive, cu sau fara continut de particule solide.