Termeni si conditii

Art. 1 – Obiectul informarii

Prezenta informare are ca obiect definirea modalitatilor prin care Robomatic Process Control va pune la dispozitie website-ul www.robomatic.eu, precum si modalitatile prin care utilizatorii pot accesa acest website. Orice conectare la website se face sub rezerva respectarii prezentei informari, iar Robomatic Process Control isi rezerva dreptul de a o modifica sau actualiza in orice moment. Accesul si utilizarea website-ului presupun acceptarea informatiilor din prezenta informare si a practicilor Robomatic in materie de date cu caracter personal.

Art. 2 – Accesul la website

Robomatic Process Control depune eforturi pentru a mentine website-ul accesibil, fara a avea totusi obligatia de a reusi acest lucru. Dorin sa precizam faptul ca, in scopuri de mentenanta, actualizare sau pentru orice alt motiv de ordin tehnic sau juridic, accesul la site poate fi limitat sau chiar intrerupt. Robomatic Process Control nu are nicio raspundere pentru aceste intreruperi si pentru eventualele consecinte.

Art. 3 – Drepturi de proprietate intelectuala

Continutul (in special, dar fara limitare la informatii, texte, grafice, date, imagini si fotografii, elementele vizuale si video, precum si forma tuturor acestor elemente si ale site-ului in sine) sunt protejate in conformitate cu drepturile de autor si/sau alte drepturi de proprietate intelectuala. Continutul este proprietatea exclusiva a Robomatic Process Control SRL. Copierea, reproducerea, reprezentarea, exploatarea, adaptarea, transformarea, modificarea, traducerea, difuzarea integrala sau partiala a continutului detinut de Robomatic Process Control sau de o parte terta care a acordat drepturi companiei Robomatic Process Control , prin orice procedura, este ilegala, cu exceptia copiei private rezervate utilizarii exclusive a persoanei care o efectueaza. Continutul prezentat in acest site poate fi modificat fara notificare prealabila, este pus la dispozitie fara nicio garantie de orice tip, expresa sau implicita si nu ofera drepturi de despagubire.

Art. 4 – Utilizarea continutului website-ului

Modificarea sau transformarea continutului sau utilizarea sa in alt scop decât cel autorizat constituie o incalcare a drepturilor de proprietate ale Robomatic Process Control sau ale tertilor.

Art. 5 – Corespondenta electronica

Pentru corespondenta electronica cu Robomatic Process Control, este necesar sa completati formularele de corespondenta electronica sau sa ne trimiteti un e-mail la adresa mentionata pe website. Raspunsurile formulate de Robomatic Process Control la e-mailuri, precum si accesul la website si continutul sau nu pot fi asimilate si nu constituie dovada efectuarii unei activitati publicitare, promotionale sau comerciale pe teritoriul tarii unde se afla utilizatorul.

Art. 6 – Protectia datelor cu caracter personal

De regula, site-ul www.robomatic.eu nu colecteaza alte date cu caracter personal, motiv pentru care utilizatorii pot naviga pe site-ul nostru fara a le fi retinute alte informatii personale. Mentionarea datelor cu caracter personal poate fi necesara de exemplu, pentru transmiterea unei cereri de oferta, transmiterea unui mesaj prin intermediul formularului de contact aflat pe site-ul nostru sau pentru implementarea unui contract.

Datele colectate prin intermediul site-ului nostru sunt destinate Robomatic Process Control si partenerilor selectati si/sau prestatarilor la care face apel.

Site-ul nostru poate contine link-uri spre alte pagini de internet. Va aducem la cunostinta ca Robomatic Process Control nu pune la dispozitia acestor site-uri datele dumneavoastra personale. Va informam ca atunci când inchideti pagina noastra de internet, puteti face obiectul unor practici diferite in materie de protectie a datelor cu caracter personal, asupra carora Robomatic Process Control nu are putere de decizie sau control si pentru care nu isi angajeaza raspunderea.

Pentru mai multe informatii, consultati politica Robomatic Process Control in materie de Protectia Datelor Personale.

Art. 7 – Garantie si responsabilitate

Robomatic Process Control isi rezerva dreptul de a modifica, corecta, intrerupe si/sau sterge continutul sau accesul la website in orice moment, fara a transmite vreo notificare prealabila. Robomatic Process Control nu este raspunzator in caz de contaminare a materialelor dumneavoastra informatice cauzate de virusi sau alte programe informatice daunatoare. Este raspunderea dumneavoastra sa luati toate masurile adecvate pentru a va proteja componentele si sistemele informatice.

In niciun caz Robomatic Process Control, angajatii sai, furnizorii sau partenerii mentionati pe website nu pot fi considerati raspunzatori, in temeiul unei actiuni in raspundere contractuala, delictuala sau orice alt tip de actiune, pentru daunele directe sau indirecte, incidentale sau accesorii, sau de orice natura ori de orice prejudiciu, in special de natura financiara sau comerciala, cauzata de utilizarea website-ului sau de orice informatie obtinuta de pe site.

Website-ul www.robomatic.eu poate contine link-uri simple sau integrate spre paginile de internet ale partenerilor Robomatic Process Control sau ale tertilor, având permisiunea acestora pentru link-urile integrate. Robomatic Process Control nu exercita niciun control asupra acestor website-uri si astfel, nu isi asuma nicio responsabilitate pentru accesibilitatea, pertinenta, disponibilitatea, continutul, publicitatea, produsele si/sau serviciile disponibile pe sau prin intermediul acestor pagini. Prin urmare, Robomatic Process Control nu este in niciun caz raspunzator pentru daunele directe sau indirecte care pot surveni cu ocazia accesarii sau utilizarii unui site partener sau din cauza nerespectarii unui regulament de catre acest site.

Art. 8 – Competenta juridica si legea aplicabila

Orice litigiu referitor la website-ul www.robomatic.eu  sau la prezenta informare este de competenta instantei din Bucuresti, Romania si este guvernat si analizat pe fond in functie de prevederile legislatiei romane. Utilizarea site-ului echivaleaza cu acordul expres al utilizatorului in aplicarea prezentei clauze. In cazul in care una din dispozitiile acestei informari este considerata ilegala, nula sau neaplicabila din orice motiv, ea va fi considerata ca nefacând parte din prezenta informare si nu va afecta validitatea sau aplicarea celorlalte dispozitii.

Website-ul www.robomatic.eu este gazduit de:

Simplenet Hosting srl

Str 22 Decembrie 3/B/16, Bacău

Numar de ordine la Registrul Comertului: J04/1327/2007

Cod inregistrare fiscala: RO22199266