16 Oct

Robomatic Process Control participa la IEAS 2018

Robomatic Process Control participa in acest an la International Electric and Automation Show, care se va desfasura in perioada 18-20 septembrie la Palatul Parlamentului din Bucuresti.

In cadrul expozitiei, vizitatorii standului Robomatic vor avea ocazia sa descopere solutiile noastre pentru domeniul automatizarilor industriale, produsele din gama izolatiilor termice si cablurilor de incalzire. De asemenea, pe durata celor 3 zile, ne vom intampina vizitatorii cu aplicatii demo de managementul fluidelor si automatizari. Societatea noastra este o prezenta constanta in domeniul automatizarilor industriale inca din anul 1993 si are ca element specific de diferentiere fata de competitie, ingineria sistemelor automate (cu protectie intrinseca), sisteme care lucreaza in medii cu potential pericol de explozie.

IEAS International Electric & Automation Show este un targ international dedicat industriei energetice, precum si sistemelor electrice si de automatizare. Evenimentul are loc anual in Bucuresti si aduna laolalta expozanti care ofera solutii pentru productia industriala si energetica. Targul  ofera expozantilor ocazia de a-si prezenta produsele si serviciile unei audiente formata din profesionisti in domeniu. Vizitatorii au oportunitatea de a descoperi cele mai noi trenduri, produse si solutii de automatizare.

Ne gasiti asadar in perioada 18-20 septembrie, la Palatul Parlamentului, la standul A21. Va asteptam!

Leave Your Reply

Your email address will not be published.

*