09 Jul

Robomatic Process Control isi extinde portofoliul de pneumatica prin distributia echipamentelor Emerson AVENTICS in Romania

Robomatic Process Control a devenit distribuitor al produselor din gama Emerson AVENTICS in Romania incepand cu luna iunie 2019. Astfel, societatea si-a extins portofoliul de echipamente pneumatice si managementul fluidelor, care contine marci recunoscute la nivel international, precum Emerson ASCO sau Lutz Pumpen.

Brandul AVENTICS a fost achizitionat de catre Emerson in anul 2018. Datorita calitatii si renumelui, AVENTICS s-a alaturat marcilor ASCO, TESCOM si Top Worx ca parte integrata din portofoliul global de Control al Fluidelor si Pneumatica a grupului Emerson.

AVENTICS este unul dintre producatorii de top de componente, sisteme si aplicatii pneumatice. Gama de produse se adreseaza automatizarilor industriale, producatorilor de vehicule comerciale, industriei alimentare, domeniului feroviar, precum si sectoarelor de life sciences, energie, tehnologie maritima si altele.  

Leave Your Reply

Your email address will not be published.

*