02 Dec

Robomatic Process Control isi extinde portofoliul de heat tracing prin distributia produselor Chromalox in Romania

Robomatic Process Control a devenit distribuitor al produselor si echipamentelor Chromalox in Romania incepand cu luna decembrie 2019. Astfel, societatea si-a extins portofoliul de incalziri electrice si izolatii termice, care contine marci recunoscute la nivel international, precum Temati sau Heat Trace.

Chromalox are o istorie de peste 100 de ani in domeniu, dezvoltand tehnologii termice avansate pentru cele mai dificile aplicații de încălzire industrială din lume. In anul 2017, compania Chromalox a fost achizitionata de catre Spirax Sarco, alaturandu-se astfel unui grup multinational specializat in proiecte de inginerie in domeniul managementului energiei termice si a solutiilor de pompare de nisa.

Chromalox are trei directii principale de operare: departamentul de incalziri electrice furnizeaza soluții de gestionare a temperaturii pentru sisteme de conducte, supape și rezervoare, departamentul de incalzitoare industriale ofera solutii de incalzire a proceselor pentru activitati industriale generatoare de venituri, iar departamentul de componente ofera solutii de incalzire a componentelor pentru producatorii de echipamente industriale.

Mai multe informatii despre acest brand se pot gasi pe: https://www.chromalox.com/en/about-us

Leave Your Reply

Your email address will not be published.

*