16 Jun

Robomatic Process Control isi extinde portofoliul de produse prin prin distributia detectoarelor de gaze MSR Electronic GmbH in Romania

Robomatic Process Control a devenit distribuitor al produselor MSR Electronic GmbH in Romania incepand cu luna iunie 2020. Astfel, societatea a adaugat in portofoliul sau o noua marca internationala recunoscuta pentru echipamentele de detectie a gazelor combustibile. Prin aceasta colaborare, Robomatic Process Control vine in sprijinul clientilor din sectoarele industrial si rezidential, care doresc sa isi securizeze incintele impotriva scurgerilor de gaze.

MSR Electronic este o companie germana cu operatiuni la nivel global. Compania a pornit ca o afacere de familie, iar treptat a adoptat un sistem de management corporatist modern. Produsele sale inovative, utilizate in medii si incinte variate, au castigat increderea clientilor din toata lumea.  

Produsele si echipamentele MSR sunt folosite cu succes in sectoarele industrial si rezidential, dar si in domeniul maritim, pentru a preintampina scurgerile masive de gaze care pot avea loc la bordul navelor. 

Mai multe informatii despre acest brand se pot gasi pe: https://www.msr-electronic.de/en/msr-electronic/

Leave Your Reply

Your email address will not be published.

*