28 Apr

Produs nou! Sistemul de mixare Lutz DDP

Mixare si pompare intr-un singur sistem

Pentru lichidele care trebuie mixate inainte de a fi procesate si apoi pompate, sau pentru cele care contin mici particule solide, noul sistem de mixare cu pompa pneumatica cu dubla membrana, a fost dezvoltat de catre Lutz Pumpen GmbH si este solutia potrivita pentru aplicatii industriale variate.

Procesul de mixare si pompare se realizeaza printr-un tub de aspiratie si mixare si o valva sfera cu 3 cai. Sistemul care vine deja pre-asamblat este gata imediat pentru a fi folosit. Urmand cativa pasi simpli, acesta este potrivit si pentru manevrarea lichidelor explozive.

O pompa cu dubla membrana actionată pneumatic, cu dimensiunea de ½ ”, realizata din otel inoxidabil (1.4404), are rol de unitate de pompare si este montata pe o placa de baza. Folosind furtunul nostru pentru chimicale universale, o gama larga de lichide pot fi pompate. De exemplu, vopsele si lacuri, emuslii, solutii dispersate, suspensii, amestecuri de apa/ulei, lichide cu vascozitate ridicata, sau lichide care conțin mici particule solide in compozitie.

Datele tehnice ale sistemului sunt demonstrate in pratica: un debit de 57 l/min, o presiune de operare de max. 8.2 bari si o temperatura maxima a fluidului de 93°C. In plus, pot fi pompate si lichidele care au in componenta particule solide cu un diametru de pana la 3.2 mm. Greutatea totala a sistemului este de 21kg (incluzand pompa). Tubul de aspiratie si mixare poate fi introdus cu usurinta in orificiul recipientului, folosind un elevator sau o suspensie optionala cu funie. Placa de baza este asezata in siguranta pe capacul recipientului, cu ajutorul amortizoarelor de vibratii.

Accesoriile aditionale pot fi selectate din gama Lutz disponibila. Noul sistem de mixare DDP de la Lutz Pumpen isi extinde competentele de realizare a sistemelor care ofera solutii complete printr-o singura sursa. 

Mai multe informatii despre acest produs puteti gasi in prezentarea urmatoare: https://robomatic.eu/wp-content/uploads/2020/04/Lutz-DDP-pompare-si-mixare.pdf

Leave Your Reply

Your email address will not be published.

*