16 Jul

Produsul lunii: Detectoarele de gaze combustibile de la MSR-Electronic GmbH

Mediile industriale in care se utilizeaza substante periculoase precum metan (CH4) sau oxigen (O2), care pot cauza explozii, au nevoie de masuri de siguranta si de precautie sporite. Acestea sunt necesare pentru a detecta si indica rapid scurgerile de gaze periculoase, precum si pentru a proteja viata si sanatatea angajatilor. In acest sens, MSR-Electronic a dezvoltat o serie de senzori și detectoare inovative, pentru a fi folosite in aplicatiile industriale in care se lucreaza in conditii extreme. 

Aceste echipamente de detectie au la baza ani intregi de experienta in domeniu, fiind asamblate si produse cu maxima responsabilitate si cunostinte de specialitate, tinand seama in acelasi timp si de cerintele fiecarui client in parte. Detectoarele pentru gaze combustibile sunt potrivite pentru a fi folosite in variate industrii precum: producțte, petrochimie, gestionarea deseurilor, petrol si gaze, precum si in industria miniera.

De exemplu, in productie, detectoarele si senzorii ofera protectie si atentionare in cazul eliberarii de O2, H2S (hidrogen suflurat), CO (monoxid de carbon), CO2 (dioxid de carbon). Pentru a asigura protectia eficienta a lucratorilor din acest mediu, aerul ambiental trebuie monitorizat in permanenta pentru identificarea acestor gaze toxice si pentru atentionarea in cazul scaderii drastice a nivelului de oxigen din aer.

Detectorul pentru gaz metan, Polyxeta2®

In petrochimie se intalnesc o varietate de gaze combustibile, care, daca sunt eliberate in cantitati mari, pot provoca explozii si/sau intoxicatii ale personalului lucrator. Echipamentele MSR-Electronic asigura detectie si protectie impotriva CH4 (metanului), C5H12 (pentanului), C3H8 (propanului), H2S (hidrogenului sulfurat), O2 (oxigenului), CO (monoxidului de carbon) si a NH3 (amoniacului). In aceste unitati este esentiala monitorizarea permanenta a camerelor si a fabricilor in care poate aparea o atmosfera cu pericol de explozie.

Echipamentele MSR-Electronic pot fi personalizate pentru a indeplini cerintele fiecarui client. Producatorul ofera solutii de detectie atat pentru mediul industrial, dupa cum am prezentat mai sus, cat si pentru sectorul rezidential, maritim si pentru laboratoare de analize. Pentru mai multe detalii despre aceste produse, accesati: https://www.msr-electronic.de/en/

Leave Your Reply

Your email address will not be published.

*