17 Mar

Produsul lunii: Valvele cu solenoid EMERSON’s ASCO

Valvele cu solenoid Emerson’s ASCO asigura controlul si monitorizarea debitelor de aer, gaze, apa, ulei si abur in cele mai critice aplicatii aflate intr-o gama larga de sectoare industriale: petrol si gaze, auto si cauciuc, alimentar, nuclear, medical si analitic, chimic, apa si statii de tratare a apei.

Valvele cu solenoid ridica stacheta standardului in industrie in ceea ce priveste fiabilitatea si consumul redus de energie (cu pana la 80% mai putin decat in cazul utilizarii unei alte electrovane), fiind echipate cu o linie completa de control directional. Valvele proportionale si microfluidice sunt proiectate si personalizate pentru liniile de productie industriala de alimente de ultima generatie, echipamente medicale, instalatii nucleare si alte aplicatii riguroase. In plus, in functie de nevoia specifica a fiecarei industrii, Emerson’s ASCO poate crea ansambluri personalizate care sa se potriveasca perfect acesteia.

Aceste echipamente sunt potrivite spre a fi folosite in medii solicitante, putand fi adaptate pe scara larga la o gama variata de temperaturi si medii ambientale. De asemenea, ele sunt inchise etans, fiind potrivite atat pentru aplicatii interioare, cat si exterioare. In plus, valvele cu solenoid dispun de o varianta special conceputa pentru a fi utilizata in medii periculoase/ATEX, care dispune de un mecanism integrat de suprimare a supratensiunilor care pot avea loc in instalatie. Utilizarea acestor echipamente scuteste beneficiarul de costuri suplimentare importante pentru intretinerea si interventia asupra sistemului sau.   

Mai multe detalii despre acest tip de echipamente puteti gasi in filmuletul de prezentare de mai jos:

Leave Your Reply

Your email address will not be published.

*