13 May

PRODUS NOU! Pompa Lutz HD-E-SR: mai usoara, mai subtire, mai mobila

Producatorul german de echipamente destinate manipularii fluidelor, Lutz Pumpen GmbH, a lansat de curand noul tub de pompa HD-E-SR. Noul produs este mai subtire si potrivit pentru transvazarea fluidelor vascoase din recipiente care au orificii mai mici.

Aceasta pompa a aparut pe fondul necesitatii exprimate adesea de clienti, care se confrunta cu dificultati in transferarea fluidelor din recipiente de dimensiuni mai mici. Prin urmare, noua HD-E-SR cu surub excentric satisface cerinta clientilor de a se bucura de o operare usoara si convenabila, cu ajutorul unei pompe foarte puternice. In plus, HD-E-SR poate fi actionata cu ajutorul motoarelor electrice si cu aer comprimat din gama Lutz.

Pompa
HD-E-SR

Noutatea produsului consta in faptul ca este foarte subtire si usor, masurand doar 41 mm in diametru si cantarind doar 6 kg. Debitul manipulat poate fi de pana la 17 litri/minut, la o presiune de operare de pana la 6 bari. Vascozitatea maxima permisa a fluidelor spre a fi vehiculate cu aceasta pompa este de pana la 30.000 mPas. Mai multe detalii tehnice despre acest produs pot fi gasite aici: https://tinyurl.com/46t8t3es. In plus, HD-E-SR este disponibila si in varianta PURE, fabricata din materiale aprobate ca fiind sigure si potrivite pentru utilizare in sectorul alimentar si farmaceutic: https://tinyurl.com/ykxekmut.

HD-E-SR cu motor pneumatic MD2x

Daca doriti sa aflati mai multe informatii comerciale despre acest produs, va rugam sa ne contactati: https://robomatic.eu/contact/. Colegii nostri vor raspunde intrebarilor si solicitarilor in cel mai scurt timp.

Leave Your Reply

Your email address will not be published.

*